SURF ENDLESS WAVES

Η Oysho παρουσιάζει τη νέα της σειρά water sports, στην οποία πρωταγωνιστεί μία σειρά ενδυμάτων που συγκεντρώνει την ουσία των θαλάσσιων σπορ. Αυτή η καινοτόμα κολεξιόν ξεχωρίζει για το υψηλό τεχνικό επίπεδο των υφασμάτων της & στόχος της είναι να ικανοποιήσει τους λάτρεις του σερφ.

Oysho Gymwear Surf Capsule.jpg

Κορμάκια, κολάν, ολόσωμες φόρμες έχουν σχεδιαστεί με επίπεδες ραφές, ενισχυμένα κουμπώματα και ισοθερμικό εσωτερικό, χαρίζοντας καλύτερη κίνηση.

Για να ολοκληρώσει την κολεξιόν, η Oysho παρουσιάζει μία πετσέτα πόντσο, μία σειρά με αξεσουάρ, όπως αδιάβροχη τσάντα και θήκη κινητού με αεροστεγές κούμπωμα που εμποδίζει την διείσδυση του νερού στο εσωτερικό της.

Με μαύρο φόντο, το σκούρο ροδί και το μπρούντζινο χαρίζουν μια μοντέρνα πινελιά σ’ αυτή την κολεξιόν που συνδυάζει το υψηλό τεχνικό επίπεδο και το στυλ, και την κάνουν ιδανική για τα θαλάσσια αθλήματα.

*Η κολεξιόν θα είναι διαθέσιμη στο oysho.com και σε επιλεγμένα καταστήματα.


Η Uterqüe μας προσκαλεί να ταξιδέψουμε!

Uterqüe, με την SS18 κολεξιον της, μας προσκαλεί να ταξιδέψουμε μέσα από έξι πολύ διαφορετικά σενάρια που απεικονίζουν μεγάλα έργα τέχνης, απομακρυσμένα τοπία, αρχαίες παραδόσεις και ιστορίες από την παγκόσμια λογοτεχνία.

UTERQÜE

Μια δελεαστική πρόσκληση να περιπλανηθείτε στον υποβρύχιο κόσμο του Ιούλιου Βερν, στον Κήπο των επίγειων απολαύσεων του Bosch, στον παράδεισο στην πιο άγρια εκδοχή του, στον εξωτισμό του Μαρρακές, στην Πολυνησία, στα κοκκινωπά εδάφη της ερήμου.

Μια συλλογή που σχεδιάστηκε ελεύθερα για κοσμοπολίτικες γυναίκες.

UTERQÜE

  • Το 20 χιλιάδες λεύκες κάτω από τη θάλασσα του Ιούλιου Βερν μας βυθίζουν στα βαθιά & μυστηριώδη νερά του ωκεανού, σε ενδύματα που συνδυάζουν αρμονικές γραμμές με υφάσματα που παρουσιάζουν υγρή εμφάνιση, όπως λαμέ, λουστρίνι και devoré φινιρίσματα.
  • Η ζωή και η φύση κάτω από τη θάλασσα εκτείνονται επίσης με πρωτότυπα prints και αντίκες-επιχρυσωμένες σε μεταλλικά αξεσουάρ και σχέδια από κεχριμπάρι και ρητίνη.
  • Η θάλασσα είναι εξίσου παρούσα στα ενδύματα, εμπνευσμένα από τις σκηνές των χρωμάτων και των συνθετικών γραμμών του Paul Gauguin. Η λεπτότητα και η ελαφρότητα των πολυνησιακών τοπίων αναδεικνύονται από υφάσματα όπως λινό, βισκόζη, βαμβάκι.
  • Οι φανταστικοί κόσμοι έχουν επίσης μία θέση στη συλλογή της Uterqüe, όπως εκφράζεται με ένα πολύ ιδιαίτερο αφιέρωμα στο πιο γνωστό έργο της Bosch, Ο Κήπος των Επίγειων Απολαύσεων. Ο συμβολισμός του ολλανδού ζωγράφου, καθώς και η χρήση του χρωματισμού, η υπερβολική σουρεαλιστική φαντασία που αποπνέει η γραφή του, εμπνέουν ένδυμα και αξεσουάρ, όπου αλληλοεπιδρούν οι αντιθέσεις και υλικά όπως βελούδα και αέρινα υφάσματα πετυχαίνουν αυτή την πανδαισία χρωμάτων.
  • Οι ζεστοί τόνοι της αφρικανικής ηπείρου μας περιβάλλουν σε έναν εξωτισμό που σηματοδοτεί μία ευχάριστη επιστροφή στις ρίζες. Βρίσκουμε τους εαυτούς μας χαμένους στα στενά, γραφικά δρομάκια του βόρειου Μαρρακές, όπου οι υφές, τα χρώματα και οι γεύσεις συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους όπου εμπνέουν τη φρεσκάδα σε διάφορα σχέδια όπου παρουσιάζονται σε αυτή τη συλλογή.

UTERQÜE

  • Έτσι φτάνουμε στον τελευταίο σταθμό σε αυτό το μαγευτικό ταξίδι: της Σαχάρα. Περπατάμε χιλιόμετρα κίτρινης άμμου στην εταιρεία Tuareg, για να δούμε τα έθιμα των Βέρβερων & να τα μεταφράσουμε σε ενδύματα που ενσωματώνουν ένα μαγικό φωτοστέφανο. Ενδύματα που εμπνέουν την περιπέτεια και την αυτο-έκφραση στα ελαφριά και ρουστίκ υφάσματα, πλούσια σε υφές, όπου το καφέ, το κίτρινο και το χρυσό γίνονται το επίκεντρο καθώς και κεντήματα με  μεταλλικές χάντρες μπαίνουν στο παιχνίδι.

Ταξιδέψτε στη Μόδα!


Η Stradivarius​ υποδέχεται τη ψηφιακή τεχνολογία στα φυσικά καταστήματα μέσω του online specialist.

Η Stradivarius παρουσιάζει τον Online Specialist, προσφέροντας στους πελάτες μια νέα εμπειρία ψηφιακού instore και μια εξατομικευμένη βοήθεια σε ό, τι αφορά τον ψηφιακό κόσμο της Stradivarius:

  • απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα που εμφανίζονται στον ιστότοπό μας, ενημέρωση για τα #stradilooks και μεγέθη online.

Stradivarius.jpg

Οι αγορές προϊόντων μέσω ψηφιακών πλατφορμών αυξάνονται όλο και περισσότερο! Η Stradivarius προσπαθεί να αναπτύσσεται συνέχεια για να συνδεθεί με το νέο, ψηφιακό ακροατήριό του, καινοτομώντας με τις νέες τεχνολογίες στα καταστήματά της.

Τώρα κάθε κατάστημα Stradivarius που βρίσκεται σε μια χώρα με online παρουσία θα έχει την εμπειρία του Online Specialist.

Ένα ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό θα βρίσκεται εκεί και οι πελάτες θα μπορούν να τους αναγνωρίζουν από το μπλουζάκι που θα φορούν. Ο Online Specialist θα είναι ένας γρήγορος τρόπος για τους πελάτες ώστε να πάρουν τις ηλεκτρονικές αγορές τους καθώς και να ενημερωθούν για τυχόν μελλοντικές ψηφιακές προσθήκες στο κατάστημα.

Happy Lovely Shopping!

Oysho Gymwear Surf Capsule.jpg

Advertisements

Leave your Comment!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s