ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Το Πάσχα ξεκινάει επίσημα τη Κυριακή των Βαΐων και σίγουρα γνωρίζετε ότι η κάθε ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας έχει τη δική της σημασιολογία, ακόμα και τα χρώματα που τη πλαισιώνουν. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν θα ντυθούμε με βάση τα χρώματα αυτά, σε συνδυασμό φυσικά με τις τάσεις της μόδας.

  • Κυριακή των Βαΐων: Βάσει του ονόματος φυσικά, το πράσινο και το καφέ κυριαρχεί. Τι θα λέγατε λοιπόν για ένα Safari Look; Pούχα και πανωφόρια σε αποχρώσεις του χακί, του λαδί, της άμμους και της ώχρας αποτελούν το trend της Άνοιξης.

This slideshow requires JavaScript.

  • Τη Μεγάλη Δευτέρα κυριαρχούν δύο γεγονότα, όπως η ζωή του Ιωσήφ και η παραβολή της άκαρπης συκιάς. Η εμφάνιση σας, αυτήν την ημέρα θα είναι σε γήινες αποχρώσεις. Για να κάνετε πιο ενδιαφέρον ένα total beige look, παίξτε με τις υφές των υφασμάτων.

This slideshow requires JavaScript.

  • Tη Μεγάλη Τρίτη θυμόμαστε τις παραβολές των 10 παρθένων και των ταλάντων, όπου η πρώτη διδάσκει τη πίστη και τη φιλανθρωπία. H δεύτερη την εργατικότητα και την καλλιέργεια των πνευματικών μας χαρισμάτων. Μπορούμε λοιπόν να κινηθούμε σε παστέλ χρώματα. Φορέματα, πανωφόρια, φούστες σε παστέλ χρωματισμούς θα δώσουν στην εμφάνισή σας μία πιο ρομαντική διάθεση. Μπορείτε να προσθέσετε επίσης διακοσμητικά φτερά ή ακόμα και φιόγκους που αποτελούν την τελευταία τάση της εποχής.

This slideshow requires JavaScript.

  • Η Μεγάλη Τετάρτη είναι αφιερωμένη στην αμαρτωλή γυναίκα που μετανοεί. Το κόκκινο σε όλες του τις αποχρώσεις θα κυριαρχήσει και αυτή την άνοιξη. Αλλά όχι μόνο σε ρούχα αλλά και σε αξεσουάρ. Βέβαια αν η σημερινή σας εμφάνιση είναι ένα κατακόκκινο σαγηνευτικό κουστούμι, θα γίνετε το fashion icon της ημέρας.

Red and more.jpg

  • Τη Μεγάλη Πέμπτη γιορτάζουμε γεγονότα όπως τον Ιερό Νιπτήρα, το Μυστικό Δείπνο, την Προσευχή του Κυρίου καθώς και την Προδοσία του Ιούδα. Το χρώμα της ημέρας είναι το κίτρινο, το οποίο συμβολίζει τη ζήλεια, την προδοσία αλλά και το σούρουπο όπου διαδραματιζόντουσαν τα παραπάνω γεγονότα. Θα τα δείτε φορεμένα σε μεταξωτά φορέματα, παντελόνες αλλά και σε αέρινα suits.

This slideshow requires JavaScript.

  • Τη Μεγάλη Παρασκευή έχουμε την κορύφωση του θείου δράματος, με την Ακολουθία των Παθών. Το χρώμα που κυριαρχεί την ημέρα αυτή είναι το μωβ. Τα floral αέρινα φορέματα έρχονται να κυριαρχήσουν για την Άνοιξη/Καλόκαίρι 2019. 

Florals.jpg

  • Το Μεγάλο Σάββατο γιορτάζουμε την Ανάσταση του Κυρίου, την ήττα του θανάτου και τον θρίαμβο της ζωής. Μία τέτοια ημέρα δε θα μπορούσαμε να μην φορέσουμε ένα φωτεινό, λευκό outfit! Το λευκό αποτελεί μία κλασσική επιλογή.

Να περάσετε όμορφα και μη ξεχνάτε ότι η αγάπη είναι πάντα στη μόδα!

Σας φιλώ,
Ειρήνη

%d bloggers like this: