ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΣΚΟΥΑΛΕΝΙΟ

Το σκουαλένιο είναι ένα φυσικό συστατικό των λιπιδίων και του σμήγματος του δέρματος. Βρίσκεται στη φύση, στα ζώα και στον ανθρώπινο οργανισμό.

Στη σύνθεση των καλλυντικών χρησιμοποιείται σκουαλένιο που παράγεται από το ελαιόλαδο και είναι ένα ενεργό λιπαρό συστατικό με μεταξένια αίσθηση καθόλου λιπαρή. Επειδή το σώμα μας το παράγει, διεισδύει εύκολα στο δέρμα μόλις εφαρμοστεί, σε αντίθεση με άλλα έλαια που κάθονται στην επιφάνεια του φραγμού του δέρματος.

This slideshow requires JavaScript.

Έχει λεπτή μεταξένια, μη λιπαρή υφή και χρησιμοποιείται σαν ενυδατικός παράγοντας για την επιδερμίδα και τα μαλλιά καθώς και για την αντιοξειδωτική του δράση. Ταιριάζει με μια πληθώρα άλλων ενεργών συστατικών και μπορεί σε σημαντικό βαθμό να μετριάσει τις αρνητικές επιπτώσεις των ρετινοειδών στο δέρμα.

Τι κάνει;
• Ενισχύει το λιπιδικό φραγμό του δέρματος και προστατεύει από την αφυδάτωση.
• Βοηθά στη διατήρηση της απαραίτητης υγρασίας, αφήνοντας το δέρμα εξαιρετικά απαλό και ομαλό.
• Επιταχύνει τον κυτταρικό κύκλο
• Συμβάλλει στη μείωση της δερματικής ερυθρότητας.

bath

Στο website της αγαπημένης MAIRIGRAM, θα βρείτε λύσεις που προτείνει για τα καλύτερα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά!

Σας Φιλώ,
Ειρήνη

%d bloggers like this: