ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΜΕ «ΜΙΚΡΟ-ΠΟΥΔΡΑ»

Η απολέπιση (scrub ή peeling) είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα της ρουτίνας που πρέπει να ακολουθούμε σε εβδομαδιαία βάση για την καλή εικόνα της επιδερμίδας μας.

Το δέρμα μας καθημερινά επιβαρύνεται από τους ρύπους της ατμόσφαιρας, ανεξάρτητα αν φοράμε ή όχι μακιγιάζ, με αποτέλεσμα να φράζουν οι τους πόροι, να δημιουργούνται μαύρα στίγματα και το δέρμα να χάνει τη λάμψη του και να φαίνεται θαμπό. Και μπορεί ο καθημερινός καθαρισμός να αφαιρεί του ρύπους και το μακιγιάζ, αλλά αυτό που χρειάζεται η επιδερμίδα για να φύγουν τα μαύρα στίγματα και τα νεκρά κύτταρα είναι η απολέπιση.

Χρησιμοποιείτε μία ή δύο φορές την εβδομάδα σε καθαρό πρόσωπο, ώστε να απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του προσώπου και να καθαρίζουν σε βάθος οι πόροι. Μετά δεν ξεχνάμε να εφαρμόσουμε την ενυδατική μας, ώστε να κλειδώσουμε την υγρασία στο δέρμα και να διατηρήσει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά του.

Η πούδρα απολέπισης έχει τις ρίζες της στην Ασία, όπου επί αιώνες η απολέπιση γινόταν με κόκκους ρυζιού!

peeling-Cover

Η πούδρα είναι για σένα που η επιδερμίδα σου δείχνει θαμπή, έχει ανομοιόμορφη υφή και φραγμένους πόρους. Από την πρώτη εφαρμογή η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία και απίστευτα απαλή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις μια μικρή ποσότητα στην παλάμη σου, να την αναμείξεις με νερό και μετά να την εφαρμόσεις στο πρόσωπο με τα δάχτυλα κάνοντας κυκλικές κινήσεις.

Στο website της αγαπημένης MAIRIGRAM, θα βρείτε λύσεις που προτείνει για τα καλύτερα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά!

Σας Φιλώ,
Ειρήνη

Leave your Comment!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: