3 ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

Στο παρελθόν δεν έδινα σημασία στα αξεσουάρ περιποίησης της επιδερμίδας μου. Όμως έκανα μεγάλο λάθος διότι τα παρακάτω αξεσουάρ είναι πολύ βασικά για τη καλύτερη δυνατή περιποίηση του προσώπου μας. 

Ενισχύστε την απόδοση των κρεμών και των serum

Θέλετε να αξιοποιείτε στο έπακρο τα αγαπημένα σας προϊόντα, καθώς επίσης να εφαρμόζετε τη σωστή ποσότητα ώστε να εξοικονομείτε το κάθε προϊόν; Η χρήση μίας σπάτουλας διασφαλίζει ότι παίρνετε την κατάλληλη ποσότητα ενώ τα πινέλα σας βοηθούν να εφαρμόσετε ομοιόμορφα την κρέμα σας.

This slideshow requires JavaScript.

Αξιοποιήστε πλήρως τη ρουτίνα σας

Όπως με οτιδήποτε στη ζωή μας, τα κατάλληλα εργαλεία είναι απαραίτητα για την επιτυχία και αυτό είναι αλήθεια και για τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας.Ένα σύστημα καθαρισμού προσώπου (βουρτσάκι, ηλεκτρικό ή μη) είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο που καθαρίζει σε βάθος και κάνει απαλό μασάζ στην επιδερμίδα. Απομακρύνει καλύτερα τους ρύπους, το μακιγιάζ και τη λιπαρότητα σε σχέση με τον απλό καθαρισμό με τα χέρια, χαρίζοντας ορατά πιο λεία, λαμπερή και με ενιαίο τόνο επιδερμίδα.

Ο τέλειος τρόπος να περιποιηθείτε τον εαυτό σας

Είναι απολαυστικό να επιστρέφουμε σπίτι μετά από μία κουραστική εβδομάδα και να αφιερώνουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας. Αναζωογονήστε το βλέμμα σας με ένα απλικατέρ αναζωογόνησης ματιών που είναι τέλειο για τα κουρασμένα μάτια. Εφαρμόστε τη μάσκα προσώπου με μία σπάτουλα. 

Σας Φιλώ,
Ειρήνη

%d bloggers like this: