3 ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ

Διατροφή.. τόσο διαφορετική και προσωπική για τον καθένα μας.

Είσαι χορτοφάγος,  pescetarian, vegan, gluten free, αποφεύγεις τους υδατάνθρακες; Όποια διατροφή και αν ακολουθούμε ή θεωρούμε ευεργετική για τον οργανισμό, καλό θα ήταν να κάνουμε την αντίστοιχη έρευνα προτού καταλήξουμε στην τελική διατροφική μας επιλογή.

This slideshow requires JavaScript.

Παρακάτω, σας παρουσιάζω τρία ντοκιμαντέρ που με βοήθησαν να επιλέξω τι διατροφικό πλάνο να επιλέξω. Υπάρχουν άπειρες έρευνες και σίγουρα δε μπορούμε να αποκλείσουμε τα πάντα από τη διατροφή μας. Παρόλα αυτά μπορούμε να κάνουμε ότι μας επιτρέπει ο γιατρός μας και στη συνέχεια η καρδιά μας.

ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Προσωπικά δε τρώω κρέας γιατί δεν αντέχω τη κακοποίηση των ζώων. Και εφόσον οργανικά είμαι μια χαρά, συνεχίζω να στηρίζω την επιλογή μου χωρίς προβλήματα.

This slideshow requires JavaScript.

Forks over knives

Αποτελεί ένα δημοφιλές διατροφικό ντοκιμαντέρ των τελευταίων χρόνων, το οποίο αναλύει τους λόγους για τους οποίους πολλοί γιατροί και διατροφολόγοι πιστεύουν πως η κακή διατροφή μας ευθύνεται για πολλές ασθένειες, όπως ο καρκίνος και οι καρδιοπάθειες.

Food, Inc

Το ντοκιμαντέρ καταπιάνεται με τα καλά κρυμμένα μυστικά της βιομηχανικής παραγωγής τροφίμων και το κατά πόσο αυτή έχει τη δύναμη να επηρεάζει τις διατροφικές επιλογές μας και την κατάσταση της υγείας μας.

What the health

Πρόκειται για ένα από τα πιο πρόσφατα ντοκιμαντέρ του είδους, του οποίου παραγωγός είναι ο Leonardo DiCaprio. Ασχολείται με τους τρόπους που η βιομηχανία παραγωγής κρέατος επηρεάζει το περιβάλλον και την υγεία μας, ενώ αποκαλύπτει πως πολλές υπηρεσίες υγείας και οργανισμοί κρύβουν την αλήθεια από τους πολίτες, καθώς συνεργάζονται με εταιρείες τροφίμων και αλυσίδες πρόχειρου φαγητού, από τις οποίες λαμβάνουν χορηγίες.

Σας Φιλώ,
Ειρήνη

Leave your Comment!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: