ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ ΡΕΣΒΕΡΑΤΡΟΛΗ

Τι είναι η ρεσβερατρόλη;

Η ρεσβερατρόλη (resveratrol) ανήκει στις πολυφαινόλες, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και βρίσκεται κυρίως στα σταφύλια. Η περιεκτικότητά της είναι μεγαλύτερη στο κόκκινο κρασί σε σχέση με το λευκό. Επιπλέον, επηρεάζεται από την ποικιλία και την εποχικότητά τους, ενώ την περιεκτικότητά τους στο κρασί επηρεάζει και ο τρόπος παρασκευής. Ίχνη της υπάρχουν επίσης στα μούρα, τα φιστίκια, το κακάο αλλά και στον φλοιό του πεύκου. Μπορεί επίσης να παρασκευαστεί και στο εργαστήριο, γι’ αυτό πωλείται και ως συμπλήρωμα.

resveratroli-

Οι αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, έχουν την ικανότητα να εξουδετερώνουν την δημιουργία ελεύθερων ριζών. Χάρη στις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της, μπορεί και καταπραΰνει την επιδερμίδα από την καθημερινή ζημιά που υφίσταται εξαιτίας των τοξινών και της έκθεσης στον ήλιο. Ενεργοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό, τη βασική λειτουργία της επιδερμίδας κατά της γήρανσης, και ενισχύει τους ινοβλάστες ώστε να συνεχίσουν να παράγουν υγιές κολλαγόνο.

resveratroli

Πρέπει να υπάρχει στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης;

Η τοπική εφαρμογή του ισχυρού αυτού αντιοξειδωτικού έχει αποδειχτεί ότι μπορεί να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των κυττάρων.

Η MAIRIGRAM μας προτείνει τις καλύτερες κρέμες που κυκλοφορούν στην αγορά! Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ!

Σας Φιλώ,
Ειρήνη

%d bloggers like this: