ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΕΛΕΙ EBOOKS

Αγαπημένα μου κορίτσια, εσείς που δεν αφήνετε μυθιστόρημα για μυθιστόρημα το καλοκαίρι.. αλλά έχετε και τον/την σύντροφο ή φίλους που μετράνε και την τόση δα μπατονέτα που θα βάλετε στη βαλίτσα σας.. σας έχω τη λύση! Όχι εγώ βέβαια, το μεταίχμιο, που προσφέρει τη πιο μεγάλη και ελαφριά βιβλιοθήκη στις αποσκευές σας!

This slideshow requires JavaScript.

Αν είστε από εκείνους τους αναποφάσιστους, που δεν μπορούν να επιλέξουν ποια αναγνώσματα θα τους συντροφεύουν στην παραλία και στη νυχτερινή χαλάρωση στο μπαλκόνι, τότε πάρτε τα όλα!

Με ένα κλικ προβάλλει μια ολόκληρη βιβλιοθήκη μπροστά στα μάτια σας, εύκολα, γρήγoρα, οικονομικά και κυρίως συναρπαστικά! Τα ebooks είναι η λύση!

Ακ και παρακάτω θα βρείτε το link με τις προτάσεις του εκδοτικού οίκου Μεταίχμιο, εγώ θα σας προτείνω 2 βιβλία που συνδιάζουν δράση και αντίδραση! Δράση στις Γυναίκες χωρίς Έλεος και αντίδραση στο άγχος με το βιβλίο Burnout: Πώς θα βγείτε από τον κύκλο του στρες.

  • ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ – ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ ΓΑΜΟΙ
    Η µόνη λύση για να ελευθερωθούν είναι να διαπράξουν όχι έναν, αλλά τρεις τέλειους φόνους.. Περισσότερα μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.
  • BURNOUT: Πώς θα βγείτε από τον κύκλο του στρες
    Είμαστε όλες φορτωμένες με πράγματα που πρέπει να κάνουμε, και εξουθενωμένες. Κι ωστόσο, την ίδια ώρα, ανησυχούμε πως δεν κάνουμε αρκετά. Το ρηξικέλευθο αυτό βιβλίο εξηγεί γιατί οι γυναίκες βιώνουν την υπερκόπωση διαφορετικά από τους άντρες – και παρουσιάζει ένα σχέδιο.. Περισσότερα μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Και τα δύο αυτά βιβλία μπορείτε να τα κερδίσετε μέσω των διαγωνισμών στο Instagram. Stay tuned! Μέχρι τότε πάρτε μια γεύση από τη τεράστια λίστα των ebooks!

Σας φιλώ,
Ειρήνη

 

 

 

%d bloggers like this: