ΤΑ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ CAMILLA LÄCKBERG

Μετά το “Το χρυσό κλουβί” της Camilla Läckberg, το δεύτερο μέρος της διλογίας τα “Ασημένια Φτερά”, υπόσχεται εξίσου να σας συναρπάσει.  Μπορώ να πω ότι και τα δύο βιβλία περιγράφουν με μεγάλη ακρίβεια τη Σουηδική κοινωνία – τουλάχιστον για εμένα είναι πολύ ενδιαφέρον να ζωντανεύουν οι περιγραφές του βιβλιου στο μυαλό μου.

ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΛΟΥΒΙ ΤΗΣ CAMILLA LÄCKBERG

This slideshow requires JavaScript.

Η Φαίη, η πρωταγωνίστρια των βιβλίων, έχει πιστέψει ότι όλα έχουν φτιάξει μετά από όσα είχε ζήσει με τον Τζακ, τον πρώην άντρα της. Έχει φτιάξει τη ζωή της στο εξωτερικό, ο πρώην σύζυγός της είναι στη φυλακή και η εταιρεία της Revenge καλπάζει προς την επιτυχία. Τη στιγμή όμως που η Revenge ετοιμάζεται να κατακτήσει τις ΗΠΑ, μια νέα απειλή κάνει την εμφάνισή της και η Φέι αναγκάζεται να επιστρέψει στη Στοκχόλμη.

Θα ρισκάρει να αφήσει πίσω της όλα αυτά για τα οποία πάλεψε τόσο σκληρά; Ή θα καταφέρει να αναγεννηθεί από τις στάχτες και να ανακτήσει τον έλεγχο; Με τη βοήθεια μιας επίλεκτης ομάδας γυναικών ξεκινάει να μάχεται για να σώσει ό,τι της ανήκει – για να σώσει τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό.

This slideshow requires JavaScript.

Οποιοσδήποτε αγώνας δεν είναι εύκολος. Απαιτεί θυσίες, προσπάθεια και επιμονή. Η ελευθερία και η ανεξαρτησία είναι ανεκτίμητες αξίες που κάθε γυναίκα πρέπει να τις επιζητά στη ζωή της. Η Φαίη άργησε να το καταλάβει αυτό, με πολύ ακριβό τίμημα αλλά στο τέλος τα κατάφερε.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Camilla Läckberg γεννήθηκε το 1974 και μεγάλωσε στη Φιελμπάκα, ένα ψαροχώρι, 140 χλμ. περίπου από το Γέτεμποργ. Στη Φιελμπάκα εκτυλίσσονται και όλες οι ιστορίες των βιβλίων της. Από παιδί ήθελε να γίνει συγγραφέας. Μόλις έντεκα χρονών είχε διαβάσει όλα τα βιβλία της Αγκάθα Κρίστι. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Γέτεμποργ και εργάστηκε ως οικονομολόγος για μερικά χρόνια στη Στοκχόλμη. Ένα σεμινάριο δημιουργικής γραφής, το οποίο παρακολούθησε στη Στοκχόλμη, στάθηκε η αφορμή για να αλλάξει καριέρα. Τότε ξεκίνησε να γράφει και το πρώτο της βιβλίο “Η παγωμένη πριγκίπισσα”, το οποίο κυκλοφόρησε το 2003 στη Σουηδία.

Περισσότερα για τη συγγραφέα και τα βιβλία της θα βρείτε στον προσωπικό δικτυακό της τόπο: http://www.camillalackberg.com 

  • Στο #Instagram και στο #facebook θα βρείτε τους σχετικούς διαγωνισμούς για να  κερδίσετε το Χρυσό Κλουβί σε digital έκδοση!

ΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ;

Σας Φιλώ,
Ειρήνη

%d bloggers like this: