ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ

Αγαπημένα μου κορίτσια, σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου από ένα πρόγραμμα που πρόσφατα παρακολούθησα και που με έκανε να σκεφτώ πολλά πράγματα σε σχέση με το σώμα μου, την ιδέα που έχω γι’ αυτό, από που προέρχεται αυτή η ιδέα, πως του φέρομαι αλλά και πως το ονειρεύομαι.

“Δημιουργώ το Σώμα που Αγαπώ”

This slideshow requires JavaScript.

Ξεκινώντας να γράφω αυτό το άρθρο, θυμήθηκα ένα παλαιότερο κείμενο που είχα γράψει το 2015 Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΙΤΑ” και χάρηκα τόσο πολύ διότι α) είναι τόσο επίκαιρο, θα έγραφα ακριβώς τα ίδια ακόμα και σήμερα (γνωρίζοντας φυσικά τώρα περισσότερα) β) θεωρούσα και τότε ότι το κλειδί για ένα σώμα όπως το θέλουμε είναι η Ευτυχία, απλά τώρα μέσω του προγράμματος κατάφερα όλα όσα είχα στο μυαλό μου, να τα βάλω σε μία σειρά και να τους δώσω μια πιο εμπεριστατωμένη οπτική γωνία.

Και θα με ρωτήσετε, μα καλά ακόμα θέματα με το σώμα έχεις; Ε, ναι υπάρχουμε και εμείς που αν φάμε γλυκά θα παχύνουμε ή αν αγχωθούμε ο μεταβολισμός μας μπλοκάρει.  Το σώμα είναι άμεσα συνδεδεμένο με τη ψυχολογία μας. Το να μας αγαπάμε είναι μία συνεχής διαδικασία και όχι πάντα τόσο εύκολη. Και όλα αυτά καλά στη θεωρία, όμως στη πράξη χρειαζόμαστε ανθρώπους που να μας δώσουν λύσεις και τεχνικές για την επίτευξη του στόχου μας. Αυτοί μπορεί να είναι διαιτολόγοι, γιατροί, γυμναστές αλλά το λάθος που κάνουμε όλοι είναι να μη βάζουμε στη λίστα αυτή και τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη ψυχολογία μας.

This slideshow requires JavaScript.

Είχα τη χαρά τους τελευταίους μήνες λοιπόν να γνωρισω τη Μαρία Μισύρη, η οποία είναι Life & Business Coach για Γυναίκες και Μητέρες και η οποία δημιούργησε ένα υπέροχο workshop, μέσα από το οποίο μας παροτρύνει να δημιουργήσουμε το σώμα που  ονειρευόμαστε και να γνωρίσουμε τον εαυτό μας από την αρχή. Αν θέλετε και εσείς να δημιουργήσετε το σώμα που επιθυμείτε, σας προτείνω ανεπιφύλακτα το συγκεκριμένο workshop.

Το προτείνω γιατί εμένα με ωφέλησε. Και γενικά θεωρώ ότι, ότι μας κάνει καλύτερους, οφείλουμε να το επικοινωνούμε με τους άλλους.   

This slideshow requires JavaScript.

Τι όμως έχεις να περιμένεις και να μάθεις ΕΣΥ από αυτό το workshop:

  • Να ανακαλύψεις τις λάθος ταμπέλες που έχεις βάλει στον εαυτό σου και πώς να τις αντικαταστήσεις για μακροχρόνια εσωτερική γαλήνη.
  • Τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι τρώμε χωρίς να πεινάμε και πώς να τους καταλαβαίνουμε.
  • Τα βήματα για να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις και νιώθεις τη διαδρομή μέχρι να φτάσεις το στόχο σου και πώς αυτή μπορεί να είναι απολαυστική.
  • Τους μύθους γύρω από το πώς κάποιος αδυνατίζει και τα tricks της βιομηχανίας φαγητού που μας οδηγούν στην επιθυμία.
  • Τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να επαναπρογραμματίσεις τον εγκέφαλο σου κάνοντας τον σύμμαχο σου στη δημιουργία του σώματος που αγαπάς.
  • Όλα όσα χρειάζεσαι για να νιώθεις την αγάπη σου προς τον εαυτό σου συνεχώς να μεγαλώνει και αυτό να φαίνεται στην κυριολεξία στο σώμα σου. 
  • 5 videos και 5 workbooks σε 5 διαδοχικές εβδομάδες (κάθε Σάββατο από ένα video και ένα workbook) για να προλαβαίνεις να κάνεις όλα όσα σου γράφει η Μαρία και σε συμβουλεύει, να μαζεύεις απορίες ωστε να συζητηθούν στις τρεις συνολικά live συναντήσεις που θα γίνουν.
  • Το πρόγραμμα ξεκινάει για όλες όσες αποφασίσουν να συμμετέχουν από την αρχή το Σάββατο 20 Ιουνίου. ΑΛΛΑ επειδή πάντα υπάρχουν τα late birds... Η Μαρία μπορεί να δεκτεί εγγραφές μέχρι και το πρώτο live του κύκλου, στις 29 Ιουνίου!

Τη εγγραφή σας μπορείτε να την πραγματοποιήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:
“Δημιουργώ το Σώμα που Αγαπώ”

Σας φιλώ,
Ειρήνη

%d bloggers like this: