ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ AVATAR

Τις τελευταίες μέρες, δε ξέρω αν έχετε παρατηρήσει, αλλά όλοι φτιάχνουν και από ένα avatar, που κάπως μοιάζει με τους ίδιους. Και μετά ήρθαν και τα αυτοκόλλητά τους… Δε το πιστεύω (σκέφτηκα) θέλω να μάθω πως γίνεται. Ε, και έμαθα δεν ήταν κάτι δύσκολο!

Αν είστε και εσείς από αυτούς που δεν έχετε ιδέα και δε μπορείτε να κοιμηθείτε το βράδυ αν δε μάθετε (!) – ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και δημιουργήστε το avatar σας:

  1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επιβεβαιώσετε ότι η λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη στο κινητό σας (μη ψάξετε στο pc, άδικος κόπος). Σε περίπτωση που η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη, θα χρειαστεί να περιμένετε μερικές μέρες ακόμη ή να κατεβάσετε τις τελευταίες διαθέσιμες ανανεώσεις του κινητού σας.
  2. Αν έχετε τη λειτουργία λοιπόν, επιλέξτε See More και avatars. Από εκεί και πέρα, όλα εξελίσσονται πολύ εύκολα αφού το facebook σας καθοδηγεί να διαλέξετε την εμφάνιση του avatar σας.

    avatar

  3. Αφού ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία, μπορείτε να επιλέξετε τη φωτογραφία του avatar σας ως φωτογραφία στο προφίλ στο facebook ή να χρησιμποποιήσετε τα avatar αυτοκόλλητά σας στα σχόλια σας.

Η χρήση των avatars χρησιμοποιούνται και στις υπόλοιπες εφαρμογές του ομίλου, όπως στο WhatsApp και στο Instagram.

Καλή σας διασκέδαση!

Σας φιλώ,
Ειρήνη

%d bloggers like this: