Η ΜΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ COVID19

Σίγουρα αυτές τις ημέρες έχουμε ακούσει τα άπειρα σχετικά με τον CoVid-19. Μία νέα καθημερινότητα έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες για όλους μας. Πιστεύω ότι πρέπει να τη κάνουμε περισσότερο διασκεδαστική και ευχάριστη. Οι περισσότερες από εμάς για τις επόμενες χ εβδομάδες θα μείνουμε σπίτι…

Screenshot 2020-03-29 at 10.49.48 PM

Ας δούμε λοιπόν αυτό που λέμε η μόδα στην εποχή του Κορονοϊού. Είναι πολύ σημαντικό να μην υιοθετήσουμε συνήθειες που θα έχουν δυσάρεστα αποτελέσματα στο μέλλον.

Το γεγονός ότι περνάμε τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι μας, δε σημαίνει ότι ξεχνάμε τον εαυτό μας αλλά αντιθέτως είναι και μια ευκαιρία να τον βρούμε. Και αφού λοιπόν θα τον βρούμε… ας μη φοράμε τουλάχιστον πιτζάμες!

Για να μην παρεξηγηθώ το άρθρο έχει μια χιουμοριστική χροιά, που σε καμία περίπτωση δε θέλει να υποβαθμίσει τη σοβαρότητα του θέματος.

outfit-home4-819x1024

Τι μπορούμε φοράμε λοιπόν μέσα στο σπίτι ώστε να αισθανόμαστε και άνετα αλλά και να μην τριγυρνάμε με την πιτζάμα; Κι αυτό να ξέρετε είναι βασικό τόσο για την ψυχολογία μας, όσο και γι’ αυτούς που ζουν μαζί μας.

  • Η Φόρμα γυμναστικής αποτελεί μια άνετη και εύκολη λύση και μάλιστα σας υπενθυμίζει ότι μπορείτε να αφιερώσετε 20 λεπτάκια σε ασκήσεις εκγύμνασης μέσα στην ημέρα!

This slideshow requires JavaScript.

  • Κάτι παραπλήσιο είναι τα κολλάν που μπορείτε να τα συνδυάσετε με φαρδιά πουλόβερ ή φούτερ.
  • Το τζιν παντελόνι αποτελεί επίσης μια καλή ιδέα – φυσικά δεν το αγαπάμε όλες εξαιτίας του σκληρού υφάσματος με το οποίο είναι φτιαγμένο. Ένα όμως παλιό και πολύ φορεμένο τζιν που έχει ξεχειλώσει και μαλακώσει, ή ένα τζιν ελαστικό μπορεί να είναι η τέλεια λύση.

Τη συνέχεια του άρθρου θα το βρείτε στον ιστοχώρο της πιο cool busy mama: BUSYMAMAGR

Σας φιλώ,
Ειρήνη

%d bloggers like this: