ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΑ SUEDE ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΑΣ

Το στυλ αγαπημένες μου δεν έχει να κάνει μόνο με το κατά πόσο ωραία συνδυάζετε τα ρούχα, τα χρώματα και τα διάφορα υφάσματα. Το στυλ έχει να κάνει με αυτό που πηγάζει από μέσα σας. Είναι ο τρόπος που κινείστε, ο τρόπος που εκφράζεστε… είναι ο τρόπος που καθαρίζετε τις suede μπότες σας… χεχεχε!

Θα μοιραστώ μαζί σας την πιο βασανιστική αγγαρεία μου για το χειμώνα, η οποία είναι ο καθαρισμός των suede παπουτσιών μου. Γενικά είμαι λίγο απρόσεκτη με τα παπούτσια μου, αλλά προσπαθώ να τα φροντίζω (αναγκαστικά) γιατί δεν αντέχω να τα βλέπω φθαρμένα και λερωμένα.. ειδικά τα suede..

suede-shoes

Τι μπορείτε να κάνετε για να σώσετε την κατάσταση;

  • Αγοράστε μία ειδική βούρτσα για suede παπούτσια. Το suede είναι πολύ ευαίσθητο υλικό. Γι’ αυτόν τον λόγο καλό θα ήταν να χρησιμοποιείτε καθαριστικά προϊόντα που είναι ειδικά κατασκευασμένα για suede.
  • Καθαρίστε τα όταν είναι στεγνά. Πριν ξεκινήσετε να καθαρίζετε τα παπούτσια σας βεβαιωθείτε ότι είναι εντελώς στεγνά. Αν κάτι απαγορεύεται αυστηρά στα suede υφάσματα, είναι το νερό. 
  • Και τρίψτε τα προς την ίδια κατεύθυνση. Το «άτσαλο» καθάρισμα μπορεί να καταστρέψει το υλικό τους. Όπως ακριβώς και το πολύ δυνατό τρίψιμο.
  • Ψεκάστε τα. Χρησιμοποιήστε ένα προστατευτικό σπρέι για suede. Ψεκάστε τα αμέσως μετά το στεγνό τους καθάρισμα. Με αυτό τον τρόπο θα γλυτώσετε τη δημιουργία μελλοντικών λεκέδων.

suede-heels2

Τη συνέχεια του άρθρου και το πιο σημαντικό tip, θα το βρείτε στον ιστοχώρο της πιο cool busy mama: BUSYMAMAGR

Σας φιλώ,
Ειρήνη

%d bloggers like this: