ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΕ ΣΤΥΛ

Τα ταξίδια, λίγο ή πολύ, αποτελούν μέρος της ζωής μας και αυξάνονται σε συχνότητα πριν τις γιορτές ή τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Και επειδή ερχόμαστε σε επαφή με αρκετό κόσμο, καλό θα ήταν να ταξιδεύουμε με στυλ.

Σήμερα λοιπόν θα αναφερθούμε σε στιλιστικούς κανόνες για ταξίδια με αεροπλάνο.

airport-travelling

Φυσικά, και σε αυτήν τη περίπτωση το στυλ πρέπει να συνδυάζεται με την άνεση.

  • Καθαριότητα. Προτού φορέσουμε το οτιδήποτε πρέπει να σιγουρευτούμε ότι είμαστε προσεγμένοι και η εμφάνισή μας αποπνέει καθαριότητα. Πόσο μάλλον όταν ταξιδεύουμε μαζί με άλλους ανθρώπους για κάποιες ώρες. Το καλύτερο στυλ είναι το καθαρό. Και επειδή μου έχει τύχει αρκετές φορές, θέλω να σας τονίσω να ελέγξετε αν μυρίζουν τα παπούτσια σας. Σίγουρα θα θέλετε να τα βγάλετε στο αεροπλάνο, και γι΄αυτό βεβαιωθείτε ότι δε θα σας αγριοκοιτάζει ο διπλανός σας!
  • Καλό θα είναι να αποφεύγετε τα πολύ στενά jeans ή τα πολύ κοντά σορτσάκια. Και αυτό το λέω, γιατί τα παραπάνω ρούχα δεν βοηθάνε στις διάφορες κινήσεις  που κάνουμε όπως όταν σκύβουμε, τεντωνόμαστε, καθόμαστε στη θέση του αεροπλάνου.

travel-waiting

  • Είναι γνωστό ότι υπάρχουν κορίτσια που δεν αποχωρίζονται τα τακούνια τους αλλά εδώ θα σας στεναχωρήσω. Δεν φοράμε παπούτσια με τακούνια αφενός γιατί θα μας κουράσουν, αφετέρου γιατί όπως είπαμε και παραπάνω τα ρούχα που φοράμε είναι casual και άνετα.
  • Έχετε αγοράσει την καινούρια brand τσάντα σας και φοβάστε να την βάλετε στη βαλίτσα σας. Είμαι σίγουρη ότι όλες το έχετε σκεφτεί, παραδεχτείτε το! Πρώτον, όλες οι βαλίτσες πλέον κλειδώνουν και δεύτερον με το που θα σας πει η αεροσυνοδός να βάλετε τη τσάντα σας κάτω από το κάθισμα (ναι, εκεί που βάζουν τα 5άχρονα τις τσίχλες τους), θα πάθετε εγκεφαλικό. Οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγετε να φοράτε ακριβά κομμάτια της ντουλάπας σας όταν ταξιδεύετε, μη τυχόν σας κλέψουν.

Περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες στο site της αγαπημένης μου Busy Mama!

Σας φιλώ,
Ειρήνη

 

%d bloggers like this: