ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019: ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΓΙΟ ΚΑΙ BODY SHAMING

Έφτασε η στιγμή που θα μιλήσουμε για τις φετινές τάσεις στα μαγιό. Η μόδα λοιπόν έχει λίγο από όλα όπως: χρώμα, patterns, μικροσκοπικά μαγιό, ψηλόμεσα μαγιό, bikini, μονοκίνι, ολόσωμα. Φαντάζομαι ότι κάτι θα έχετε προσέξει στο Instagram, από τις τάσεις που επικρατούν, αλλά πάμε να τις δούμε με τη σειρά.

This slideshow requires JavaScript.

  • Ολόσωμα μαγιό: Είτε πρόκειται για απλά μονόχρωμα και printed σχέδια ή για cutouts και μακρυμάνικα, τα ολόσωμα είναι μοντέρνα και εντυπωσιακά.
    TIP: Υπάρχει μια εντύπωση γενικά ότι αν έχετε λίγο κοιλίτσα, τα ολόσωμα μαγιό είναι ιδανικά. Πρέπει να σας πω ότι έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα αφού τα ολόσωμα μαγιό τονίζουν το μέρος της κοιλίτσας μας.
  • Μαγιό με έναν ώμο: Τα μαγιό με έναν ώμο δεν εμφανίστηκαν για πρώτη φορά φέτος στη μόδα, παρόλα αυτά συνεχίζουν ακάθεκτα να βρίσκονται στο επίκεντρο των προτιμήσεων. Θα τα βρείτε σε ανοιχτές αποχρώσεις όπως παστέλ ροζ, nude, άσπρο αλλά και σε καυτό κόκκινο.
  • High-Cut Bottoms: Μια από τις επιλογές μαγιό που κολακεύει πολλές γυναίκες, είναι το high-cut bottom. Πρόκειται για τα μαγιό που έχουν ψηλό κόψιμο στο πόδι, τύπου Baywatch. Αυτό το σχέδιο θα το δούμε να φοριέται πολύ τόσο σε ολόσωμα, όσο και σε μπικίνι. Περισσότερες τάσεις θα βρείτε ΕΔΩ!

Εδώ κορίτσια μου θα ήθελα να αναφερθώ στο body shaming. Πολλές φορές γράφουμε για τα στυλ των μαγιο που ταιριάζουν καλύτερα σε διάφορους σωματότυπους. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να φορέσετε αυτό που σας αρέσει ή να ντρέπεστε για το σώμα σας. Body shamimg είναι η πρακτική του να υποβιβάζεις κάποιον κοροϊδεύοντάς τον ή επικρίνοντάς τον για το μέγεθος ή το σχήμα του σώματός του και εκδηλώνεται με 3 διαφορετικούς τρόπους:

This slideshow requires JavaScript.

  • Κριτικάρουμε μονίμως και άδικα την εικόνα μας.
  • Κριτικάρουμε απερίσκεπτα την εικόνα του άλλου μπροστά του.
  • Κριτικάρουμε κρυφά την εικόνα του άλλου.

Ανεξάρτητα από το πώς εκδηλώνεται, αυτό οδηγεί συχνά σε σύγκριση και ντροπή για τον ίδιο τον εαυτό μας με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται η ιδέα ότι.. Περισσότερα θα βρείτε ΕΔΩ!

Σας φιλώ,
Ειρήνη

%d bloggers like this: