ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΓΑΜΟ: DOS AND DON’TS

Η ερώτηση που κάνουμε όλες οι φίλες μεταξύ μας, τον τελευταίο καιρό, είναι για το τι θα φορέσουμε στο επικείμενο γάμο που είμαστε καλεσμένες. Η μόδα βασίζεται σε διάφορους κανόνες, που άλλοτε μένουν αναλλοίωτοι με τη πάροδο των χρόνων, και άλλοι πάλι εξελίσσονται μαζί με τη μόδα.

 

This slideshow requires JavaScript.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν πρόκειται να παραβρεθούμε σε μία γαμήλια δεξίωση, θα χρειαστεί να ακολουθήσουμε κάποιους κανόνες έτσι ώστε να περάσουμε καλά και εμείς αλλά και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι.

  • Ανάλογα με την τοποθεσία του γάμου, φροντίζουμε να έχουμε και την ανάλογη εμφάνιση. Για παράδειγμα, ο γάμος σε νησί, όπου η εμφάνιση σας πρέπει να είναι λίγο πιο χαλαρή. Το μαλλί δεν χρειάζεται να είναι στυλιζαρισμένο και τα ρούχα μας μπορούν να είναι όσο πιο αέρινα γίνεται. Ακόμα και τα σανδάλια αποτελούν τέλεια επιλογή για μία εμφάνιση σε νησιώτικο γάμο. Άρα πάντα ελέγχουμε αυτό που θα βάλουμε να ταιριάζει με τον χώρο, την ώρα, το concept του γάμου.
  • Δεν φοράμε άσπρα. Κορίτσια πραγματικά τι σας πιάνει και φοράτε άσπρα σύνολα σε γάμους; Σύμφωνα με το savoir faire απαγορεύεται. Όσο άνετη και αν είναι η νύφη καλύτερα να το αποφύγετε γιατί ούτως ή άλλως θα σχολιαστεί από τις υπόλοιπες παρευρισκόμενες.

 

This slideshow requires JavaScript.

  • Όχι στα see-through ή μίνι ενδύματα. Οι διαφάνειες είναι must για ακόμα μία season και σίγουρα θα μπείτε στον πειρασμό να τις φορέσετε, αλλά διαφάνεια με διαφάνεια διαφέρει. Στην εκκλησία καλό θα ήταν να είμαστε classy. Επίσης, τα σούπερ μίνι φορέματα καλύτερα να αποφεύγονται. Είναι κυρίως party outfits.
  • Μπουζουκοφορέματα = No way! Βέβαια θα με ρωτήσετε ποια είναι αυτού του είδους τα ρούχα. Ότι έχει πολύ λίγο ύφασμα και λάμπει, μπορείτε να το κατατάξετε εκεί. Good Luck!

 

  • Οι Τιάρες ή τα headbands καλύτερα να αποφεύγονται επίσης, αφού είναι πολύ πιθανόν να φορέσει κάτι από αυτά η νύφη. Όπως αναφέραμε στον 2ο κανόνα, ότι έχει στυλ νύφης ΔΕ ΤΟ ΦΟΡΑΜΕ! 
  • Παρόλο που το total black θεωρείται σικάτο και διαχρονικό, για κάποιο λόγο δεν το φοράνε οι περισσότερες κοπέλες στους γάμους. Θεωρείται πένθιμη εμφάνιση όπως επίσης, δε φοριούνται και οι πέρλες.

Ότι και να βάλετε παρόλα αυτά, το σημαντικότερο που πρέπει να φοράτε είναι το ΧΑΜΟΓΕΛΟ σας!

Σας φιλώ,
Ειρήνη

%d bloggers like this: