ΠΩΣ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΗ;

Ο Μάιος είναι ο μήνας όπου τα λουλούδια έχουν τον κυρίαρχο λόγο. Floral ρούχα με αμέτρητα χρώματα, στεφανάκια στα μαλλιά, δαντέλες με floral patterns, λουλουδάτα αξεσουάρ και υποδήματα.. σας περιμένουν να τα φορέσετε!

Πως όμως θα φορεθούν όλα τα παραπάνω, χωρίς να φανούμε.. αστείες ή φορτωμένες με ένα σωρό λουλούδια;

  • Αρχικά, τα floral ρούχα, αξεσουάρ και υποδήματα, καλό θα ήταν να συνδυάζονται με μονοχρωμίες. Δηλαδή, επιλέγουμε ένα floral κομμάτι και το αναδεικνύουμε μέσα από τη μονοχρωμία. Για παράδειγμα, μία τσάντα ή ένα ζευγάρι παπούτσια με floral print σε ένα μονόχρωμο σύνολο, σπάει εντελώς τη μονοτονία του.
  • Πολλές φορές το vintage, floral φόρεμα είναι τέλεια επιλογή για να καλωσορίσουμε τη Πρωτομαγιά. Καλό θα ήταν να το συνδυάσουμε με μεγάλες πλατφόρμες, έτσι ώστε να φαίνεται πιο μοντέρνο απ’ ότι θα ήταν με ένα ζευγάρι γόβες.
  • Μία floral φούστα σε γραμμή Α, μπορούμε να την συνδυάσουμε με μονόχρωμο Τ-shirt ή πουκάμισο και με πέδιλα σε νεον χρωματισμούς (είναι και στη μόδα).
  • Ένα λουλουδάτο top μπορεί να συνδυαστεί με μία μαύρη φούστα και nude πέδιλα ή μαύρες γόβες. Αποτελεί ένα ιδανικό βραδινό look με ανοιξιάτικο αέρα.

This slideshow requires JavaScript.

  • Αν αγαπάτε τα floral παπούτσια, μπορείτε να τα φορέσετε με ένα skinny παντελόνι και μονόχρωμο top. Τα παπούτσια δεν είναι απαραίτητο να συνδυαστούν με ανάλογο στυλ τσάντας, γενικός κανόνας των τελευταίων χρόνων.
  • Τα λατρεμένα σορτσάκια είναι στη μόδα νομίζω για πάντα. Δεν αναφέρομαι στα ποδηλατικά, όπου είναι φέτος στη μόδα αλλά είναι απαίσια. Επανερχομαι λοιπόν στα σορτσάκια που μπορούμε να τα φορέσουμε σε παστέλ αποχρώσεις φέτος, με ένα μπλουζάκι floral και ψηλά πέδιλα.
  • Απλά φρέσκα λουλούδια σε κάποιο σημείο της εμφάνισης μας όπως για παράδειγμα όμορφα στεφανάκια στα μαλλιά μας!

Σας φιλώ,
Ειρήνη

%d bloggers like this: