ΤΟ FLAGSHIP ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ BERSHKA ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Τι πιο ενδιαφέρον στις μέρες μας, από την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Και ιδιαίτερα αυτών που αγαπάμε! Η εταιρεία ρούχων Bershka μεγαλώνει και γιορτάζει.

Bershka

Προτού όμως σας πω τις περεταίρω πληροφορίες, να εξηγήσουμε τι σημαίνει ο όρος flagship και γιατί είναι τόσο σημαντικός για τις εταιρείες. Τον όρο λιανικής πώλησης flagship (ναυαρχίδα) δεν μπορείτε να τον βρείτε  σε κάποιο λεξικό λιανικής πώλησης. Όσον αφορά τη ναυτική προέλευση, ο όρος ναυαρχίδα αναφέρεται σε 1 πλοίο που είναι το μεγαλύτερο, ταχύτερο, νεότερο, πιο οπλισμένο, πιο γνωστό ή το πλοίο που οδηγεί σε ένα στόλο.

Όταν όμως αναφερόμαστε σε κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα λιανικής πώλησης, η ονομασία αυτή δίνεται: στην κύρια θέση του λιανοπωλητή, ένα κατάστημα σε εξέχον τοποθεσία, το μεγαλύτερο κατάστημα της αλυσίδας, το κατάστημα με την πιο γνωστή τοποθεσία, το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης, μια θέση καταστήματος με διακόσμηση ή μείγμα εμπορευμάτων που διαφέρει σαφώς από την υπόλοιπη αλυσίδα.


Εχθές λοιπόν, στις 10 Μαΐου 2018, η Bershka άνοιξε πάλι ένα από τα πιο εμβληματικά της καταστήματα στην εμπορική καρδιά της πόλης, στην οδό Ερμού 50.

Το κατάστημα της Ερμού έχει ιδιαίτερη σημασία για την αλυσίδα, αφού ήταν το πρώτo κατάστημα της Bershka στην Ελλάδα πριν από 17 χρόνια.

Με την ανακαίνιση του κτιρίου δημιουργήθηκε σημαντική επέκταση του χώρου, ο οποίος πλέον διαθέτει 1.199 τετραγωνικά μέτρα μοιρασμένα σε 3 ορόφους, που μετατρέπει το κατάστημα το μεγαλύτερο της Ελλάδας και ένα από τα είκοσι καταστήματα Bershka με μεγαλύτερη επιφάνεια πώλησης παγκοσμίως.

  • Το κατάστημα υιοθέτησε την εικόνα STAGE, την οποία η αλυσίδα εφαρμόζει σε όλα τα νέα της καταστήματα και στις ανακαινίσεις τα τελευταία 2 χρόνια, ενώ όλα τα έπιπλα και η διακόσμηση σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τον χώρο.
  • Παρομοίως, το visual merchandising του καταστήματος προσαρμόστηκε στον χώρο και στο κοινό της πόλης για να προσφέρει τις τελευταίες τάσεις για τον άνδρα και τη γυναίκα. 
  • Διατηρήθηκε όλη η αρχική δομή του κτιρίου, αφήνοντας εκτεθειμένα τμήματα του τοίχου με υλικά από το αρχικό οικοδόμημα, ακολουθώντας το πρωτόκολλο του Αρχαιολογικού Τμήματος του Δημαρχείου της Αθήνας.

Bershka
Λίγη ξεκούραση δε βλάπτει

Στο κατάστημα εγκαταστάθηκε μια ζώνη Pause, μια ιδέα που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα εγκαίνια του pop up καταστήματος στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Οκτώβρη. Σύμφωνα με την ιδέα Pause, δημιουργείται ένας χώρος χαλάρωσης και δημιουργικότητας, όπου μπορεί κανείς να παίξει κάποιο μουσικό όργανο ή να ενημερωθεί για τις τελευταίες τάσεις μέσα από περιοδικά μόδας. Η ζώνη χαλάρωσης διαθέτει, επίσης, έναν κάθετο κήπο που είναι μέρος της διακόσμησης.

Ραντεβού στην Ερμού 50!

Bisous,
Eirini

 

%d bloggers like this: